Services

There are no traffic jams along the extra mile

ONS AANBOD

Als het over klassieke Porsches gaat, dan is Ecurie Zuff er om te zorgen dat u maximaal genot heeft van uw auto.

Onze collectie bevat steeds een aantal supermooie klassieke Porsches die startensklaar zijn;  op de pagina ‘Collectie’ staan ze allemaal te schitteren. Bent u op zoek naar een specifiek Porsche model ? We kunnen zeker helpen om het juiste exemplaar te vinden via ons uitgebreid netwerk aan contacten in Europa en de Verenigde Staten.

Mocht u uw auto willen verkopen, neem dan even vrijblijvend contact op voor een directe verkoop of consignatie. We zijn altijd geïnteresseerd om supermooie klassieke Porsches aan te kopen.

Ecurie Zuff werkt samen met de beste klassieke Porsche specialisten om te zorgen dat uw auto in topstaat blijft. Of het nu gaat over regulier onderhoud, revisie van motor of versnellingsbak of is uw Porsche toen aan een nieuw interieur: wij hebben de relaties met de juiste specialist. Als u dat wenst, kunnen we u ook ontzorgen door uw restoratieproject te organiseren en coördineren.

Hebt uw wat inspiratie en tips nodig met betrekking tot classic car rallys in Belgium of Europa, wij weten waar we u naartoe kunnen sturen 🙂

Mocht u een trailer nodig hebben of u wil uw auto laten vervoeren naar uw vakantiebestemming, beide kunnen bij Ecurie Zuff. Onze trailer is beschikbaar om te huren voor een dag of een weekend maar we bieden ook een full-service aan met zowel een open als gesloten trailer.

ONZE UITGANGSPUNTEN

  • Klassieke Porsches zijn onze enige focus.
  • Alleen autos die we zelf zouden willen.
  • Partnerships met de beste specialisten
  • Autos om mee te rijden, geen trailerqueens, geen barn finds
  • Gedreven door een passie voor Porsche
  • Enkel op afspraak, no tyre-kickers

Our Services

Verkoop

Onze core business is het verkopen van de best mogelijke klassieke Porsches die we kunnen vinden. Dat begint bij de 356 range, maar onze grote specialisatie zijn de 911 modellen van 1965 tot 2005. Natuurlijk zullen we ook regelmatig transaxles in onze collectie hebben. Een ding hebben ze allemaal gemeen: startensklaar om van te genieten!

Aankoop

Als u in uw garage wat plaats wil maken voor nieuw speelgoed, dan zijn we altijd geinteresseerd om uw klassieke Porsche aan te kopen. Neem contact op, wij komen langs  en beslissen onmiddellijk. Een faire prijs voor de juiste auto in combinatie met een vlotte betaling, das onze aanpak.

Consignatie

U bent klaar om een nieuwe care-taker voor uw Porsche te zoeken ? Wij nemen u het werk uit handen om tot een verkoop te komen, en dat voor een vast bedrag. Ecurie Zuff zorgt voor de marketing van uw auto naar het juiste publiek, we maken afspraken met geïnteresseerde kopers en regelen het volledige administratieve en financiele proces.

Onderhoud & Restoratie

We hebben een bewuste keuze gemaakt om met een beperkt aantal klassieke Porsche specialisten te werken. Zij zijn volgens on de beste in hun domein omdat voor uw en onze Porsches enkel het beste goed genoeg is. Onze partners kunnen motorrevisies uitvoeren, versnellingsbakken en reminstallaties vernieuwen maar ook voor interieur en carrosserie hebben we de juiste partners.

Sourcing

U droomt van een specifieke Porsche in uw favoriete kleur ? Meer dan waarschijnlijk kan Ecurie Zuff us helpen via ons uitgebreid netwerk van contacten in Belgie, Nederland, Duitsland, Italie, UK en de USA (zowel Oostkust als Californië). Het sourcen van de correcte auto voor de best mogelijke prijs vereist een specifieke aanpak, kennis en vertrouwensband. Onze sourcing services worden aangeboden op basis van een succes-fee.

Transport

U neemt deel aan een rally ? U wil genieten van uw klassieke Porsche op uw vakantiebestemming ? Ecurie Zuff’s transportdiensten kunnen daarvoor zorgen. Ofwel voeren we de opdracht zelf uit of schakelen we partners met open of gesloten trailers en alle noodzakelijke verzekeringen. Dit alles aan marktconforme prijzen!

REEDS VERKOCHT DOOR ECURIE ZUFF

Back to top